کد خبر: 118875675
تاریخ انتشار: دوشنبه 26 تير 1396
خانه » خبر گزاری ها » دانشجو » رجا در مسیر تهران- زنجان- تهران با قطار ارم فعال شد
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

روابط عمومی شرکت حمل ونقل رجا اعلام کرد: به منظور رفاه حال هموطنان گرامی، واگن های موجود در مسیر تهران- زنجان- تهران با قطار ارم (ریل باس) شرکت رجا جایگزین شد.

به گزارش چی 24 به نقل از دانشجو:

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این قطار مشابه با برنامه قبلی روزانه ساعت 13:40 از تهران به زنجان و ساعت 6:30 از زنجان به تهران حرکت می کند و از نوع قطار ارم خود کششی شرکت رجا است.


از ویژگی های قطار ارم می توان به فضای ویژه مسافران با کیفیتی عالی، سیستم تهویه مطبوع و سیستم صوتی برای پخش موزیک و اطلاع رسانی اشاره کرد و عایق بندی مناسب برای کاهش سر و صدا و همچنین نفوذ گرد و غبار به واگن ها از ویژگی های این قطارها است.


همچنین برای بهره مندی هموطنان گرامی از تسهیلات و تخفیفات دوره یی و لحظه ای برای سفر با قطارهای مختلف شرکت رجا ، این شرکت اقدام به راه اندازی سامانه اطلاع رسانی 'سفر ارزان' بر روی شبکه تلگرام به نشانی @safararzan1539 کرده است که متقاضیان می توانند با عضویت در این سامانه از آخرین تخفیفات قطارهای رجا آگاهی یابند.


ضمناً سامانه ارتباط با مشتریان و فروش بلیت شرکت رجا نیز با شماره 1539 از سراسر کشور پاسخ گوی مسافران گرامی می باشد.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین